BJØRKETUN BARNEHAGE
Søknadskjema
Dokumentmappe

xt

Barnehagen åpner dørene kl 06.45 og stenger kl 16.15. (16.30)

Vi har sommerstengt i uke 28, 29 og 30 i 2017.  (Stengt de 3 siste hele virkedagsukene i juli). Det betales for 11 måneder i året, så barnet må i tillegg ha en ukes ferie utenom de 3 ukene barnehagen er stengt.

Samarbeidsutvalget har imøtekommet ønsket om lengre åpningstid for de som melder inn behov for det.  Det betyr at de dagene barnet ikke kan hentes innen kl 16.15, så gir foreldre beskjed om dette på morgenen. Barnehagens ledelse vurderer så behovet om lengre arbeidsdag for en eller to ansatte ut fra antall barn som skal være et kvarter lengre.

Vi understreker at alle må være ute av barnehagen senest kl 16.30, da de ansattes arbeidsdag da er over.

Ved for sen henting, vil foreldre få tilsendt faktura for ekstrautgiftene det medfører for barnehagen.

( 14/09/2016 )